UAB „EMTC Machinery“ privatumo politika

UAB „EMTC Machinery“ (EMTC arba mes) rūpi Jūsų asmens duomenys ir privatumas, dėl to mes sukūrėme šią privatumo politiką (Privatumo politika). Mes norime Jums aiškiai ir išsamiai nurodyti, kokius asmens duomenis mes renkame ir kaip juos naudojame.
 
Mes stengiamės nuolat tobulinti savo Privatumo politiką, todėl nepamirškite kartas nuo karto ją perskaityti, kad visada galėtumėte žinoti, kaip mes naudojame Jūsų asmens duomenis.
 
EMTC yra Jūsų asmens duomenų valdytojas, o tai reiškia, kad mes nustatome Jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslus ir priemones.
 
1. Renkami asmens duomenys
 
Naudodamiesi mūsų interneto svetaine, teikdami mums užklausas ar prenumeruodami naujienlaiškius Jūs mums pateikiate, o mes renkame šiuos Jūsų asmens duomenis:
 
a. IP adresas;
b. Valstybė;
c. El. pašto adresas.
 
Asmens duomenis, tokius kaip el. pašto adresas, svetainės lankytojai mums pateikia patys, šie duomenys renkami asmens sutikimo pagrindu.
 
Automatiškai renkame tokius asmens duomenis kaip lankytojo IP adresas ir valstybė. Šiuos duomenis renkame teisėtų interesų pagrindu – tam kad galėtume geriau suprasti lankytojų poreikius ir pageidavimus bei tobulinti teikiamas paslaugas.
 
Jūsų pateiktus asmens duomenis saugosime 1 (vienerius) metus, o naujienlaiškių atveju – tol, kol jų atsisakysite.
 
2. Asmens duomenų naudojimas
 
Mes renkame, saugome ir naudojame Jūsų asmens duomenis tam, kad Jums suteiktume geriausias paslaugas, aktualiausias reklamas, informuotume apie naujienas ir išsamiai atsakytume į Jūsų paklausimus. Jūsų pateikiami asmens duomenys mums padeda tobulinti mūsų interneto svetainę, užtikrinti, kad ja naudotis būtų kuo paprasčiau, o paslaugas suteiktume kuo efektyviau.
 
Mes taip pat galime naudoti Jūsų asmens duomenis tam, kad apgintume savo teises, apsaugotume jūsų interesus, išvengtume ar užkirstume kelią apgaulės atvejams ar pasinaudojimu kito asmens tapatybe.
 
3. Slapukai
 
Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukas – tai nedidelis tekstinis failas, įrašomas į lankytojo įrenginį tam, kad būtų galima nustatyti jo pomėgius ir pasirinkimus.
 
Tokiu būdu užtikriname, kad apsilankymas svetainėje atitiktų Jūsų poreikius, o mums tai suteikia galimybę tobulinti interneto svetainę.
 
Jūs turite teisę bet kada išjungti slapukus arba nustatyti, kad apie slapukų naudojimą Jums kiekvieną kartą būtų pranešama. Apribojus slapukų taikymą negalėsime užtikrinti, kad apsilankymas svetainėje būtų pritaikytas būtent Jums.
 
4. Jūsų asmens duomenų apsauga
 
Mes esame įdiegę tinkamas saugumo priemones tam, kad galėtume užtikrinti, jog Jūsų asmens duomenys nebūtų prarasti, pakeisti ar atskleisti be sutikimo. Mūsų darbuotojai ar trečiaisiais asmenimis esantys paslaugų teikėjai tvarkys Jūsų asmens duomenis tik pagal mūsų nurodymus ir užtikrins jų konfidencialumą.
 
Mes esame įdiegę atitinkamas priemones kovoti su bet kokiais Jūsų asmens duomenų saugumo pažeidimais ir informuosime jus bei atsakingas institucijas apie bet kokius pažeidimus, apie kuriuos turime pareigą pranešti.
 
5. Prieiga, atnaujinimas, taisymas ir perkėlimas
 
Jūs galite bet kada paprašyti mūsų nurodyti, kokius Jūsų asmens duomenis mes turime ir prašyti pateikti šių asmens duomenų kopijas. Jūs taip pat turite teisę persiųsti ar prašyti mūsų persiųsti Jūsų asmens duomenis bet kokiam kitam duomenų valdytojui.
 
Mus svarbu, kad mūsų turimi asmens duomenys visuomet būtų tikslūs ir aktualūs.
 
Jei Jūsų pateikta informacija pasikeitė, yra neteisinga ar tiesiog norėtumėte su ja susipažinti, galite kreiptis į mus el. paštu [adresas] arba paštu [adresas].
 
6. Jūsų sutikimas
 
Lankydamiesi mūsų interneto svetainėje ir pateikdami mums savo asmens duomenis Jūs sutinkate, kad jūsų asmens duomenys būtų naudojami tik Privatumo politikoje numatyta tvarka. Jūs turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą parašydami mums el. laišką adresu [adresas].
 
7. Skundai
 
Jeigu esate nepatenkinti mūsų duomenų tvarkymu, praneškite mums apie tai. Jūs taip pat turite teisę kreiptis į centrinę priežiūros instituciją:
 
Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija
A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius
Tel. (8 5) 271 2804, (8 5) 279 1445
El. paštas ada@ada.lt
 
8. Susisiekite su mumis
 
Mums visuomet įdomu sužinoti jūsų nuomonę apie mūsų svetainę ir Privatumo politiką.
Kreipkitės į mus bet kokiais klausimais ar pastabomis, parašykite el. laišką adresu [adresas] arba parašykite paštu [adresas].